Sponsoring

Onze adoptie-papegaaien

Bij Sorpresa Fashion zijn we niet alleen gepassioneerd over Bohemian stijl en duurzame mode, maar ook over het maken van een positieve impact op onze wereld. Daarom zijn we ontzettend trots om aan te kondigen dat we sinds 2024 de trotse sponsoren zijn van twee prachtige witkuifkaketoe’s, Chico en Pip, die hun thuis hebben gevonden in het papegaaienpark Zoo Veldhoven.

Chico (links) en Pip (rechts)
Chico

Wie zijn Chico en Pip?

Chico, de avontuurlijke en nieuwsgierige kaketoe, is altijd in voor een beetje actie en houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Pip daarentegen is wat rustiger en geniet van de kalmere momenten, maar is net zo charmant en lief. Beide vogels zijn dol op fruit en nootjes, die je voor een klein prijsje kunt kopen aan de kassa van het park.

Bezoek onze adoptie-vogels

Zoo Veldhoven is elk jaar geopend van 1 maart tot en met 31 oktober, dus in deze maanden kun je Chico en Pip bezoeken en hun speelse persoonlijkheden in levende lijve te ervaren. We nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen en onze gevederde vriendjes te ontmoeten!

Pip
Ons sponsorbord op het verblijf van Chico en Pip in Zoo Veldhoven

Zoo Veldhoven

Kom langs en ontdek de magie van Zoo Veldhoven, die ontstaan is uit een opvang voor papegaaien. Dit dierenpark is een fantastisch uitje, geschikt voor jong en oud. Buiten heel veel papegaaiensoorten zijn er ook alpaca’s, kamelen, flamingo’s, schildpadden en nog veel meer dieren te bezoeken.

Zoo Veldhoven
Wintelresedijk 51
5507 PP Veldhoven

Zoo Veldhoven is geopend voor bezoekers van 1 maart tot en met 31 oktober.
Bezoek de website voor meer informatie.

https://www.zooveldhoven.nl

Winkelwagen
Scroll naar boven