Over ons

IBIZA-STYLE FASHION

Stralend in duurzame Ibiza vibes

Bij Sorpresa Fashion doen we ons best om jouw complete look op één plek aan te bieden. We verkopen niet alleen kleding, maar ook sieraden, tassen en accessoires om je complete outfit af te maken. Uiteraard kun je onze artikelen ook gebruiken om een eigen outfit te complementeren.

Onze artikelen zijn van goede kwaliteit en worden geleverd uit ons eigen magazijn. Geen goedkope troep die met zeecontainers tegelijk wordt geïmporteerd en geen dropshipping. Wij pakken uw bestelling hoogstpersoonlijk in met de grootst mogelijke zorg en liefde.

Onze doelstellingen
Kwalitatief goede producten
Complete outfits
Maatschappelijk verantwoorde mode
Artikelen voor alle leeftijden
Veilig betalen
Geen dropshipping
Jenny Rei skirt (wit)
frontpage dress black archway

GEEN VERZENDKOSTEN

Bij bestellingen boven de € 50,00 betaald u geen verzendkosten. Hieronder betaald u de verzendkosten die gemaakt moeten worden om uw producten te verzenden. Zo betaald u nooit teveel.

VEILIG BETALEN

Door betaling via onze payment-provider hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid hiervan. En daarbij kunnen we u ook meerdere opties aanbieden.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij gaan voor de maatschappelijk verantwoorde keuze. Geen kleding of producten die tegen een laag salaris in mensonterende kledingfabrieken worden gemaakt. En waar mogelijk kopen we bij leveranciers in de hun producten in Nederland maken. Dat is ook nog eens heel duurzaam.

GEEN DROPSHIPPING

Wij doen niet aan dropshipping. Wij leveren u al onze artikelen rechtstreeks uit ons eigen magazijn. En uw bestelling wordt met zorg en aandacht ingepakt.

Essentialistics logo clear
Love Ibiza logo clear
Mint 15 logo clear
Hot Lava logo clear
CiCi'De Jewelery Amsterdam logo clear
Saywite logo clear
Lauren Sterk Amsterdam logo clear
Winkelwagen
Scroll naar boven